Fördelar

Bokningssystemet är helt anpassat för träningsanläggningar där bokning av gruppträningspass eller PT-klasser görs på webben. Affärssystemet är en knytpunkt där information läggs in på ett ställe och presenteras i flera kanaler för att spara administrativ tid:

– Digital marknadsföring och bokningssystem i ett.

BLI BOKNINGSBAR I MOLNET:

PASS KAN BOKAS PÅ WEBBEN

Med BokaTräning kan dina kunder boka träningspass på din friskvårdsanläggning på webben. Det går även bra att boka pass i läsplattans eller mobiltelefonernas webbläsare (Android mfl).

SÄLJ TRÄNINGSKORT I INTEGRERAD WEBBUTIK

Inne i BokaTräning kan dina kunder betala träningskort och ges direkt rätt bokningsrättigheter. Du kan sälja träningskort årsvis eller via månadsdragning från betalkortet (abonnemang / ”autogiro”).

INTRANÄT = KUNDVÅRD

Vill du ge dina befintliga kunder exklusiva erbjudanden och extra snabb information?
I affärssystemet ingår nyhetsverktyg där du kan ge inloggade medlemmar det där lilla extra.

SPAR TID OCH FÅ FLER BOKNINGAR

Affärssystemet underlättar det dagliga arbetet och minskar administrativ tid för receptionen. BokaTräning gör det enkelt för dina kunder att boka träningspass hos dig! Systemet kan användas när som helst och var som helst (Internetuppkopplad dator / mobil).

KOMPLETT KUNDREGISTER

I bokningssystemet samlas alla era kunder i ett lättöverskådligt och funktionsrikt kundregister. Kunderna kan själva uppdatera sina kontaktuppgifter.

SMS OCH E-POST TILL DINA KUNDER

Kundregistret och bokningssidor är sorterbara så att du kan filtrera kundgrupper för att skicka riktade SMS och e-postmeddelanden.

Exempel: Om du med kort varsel måste ställa in ett pass kan du göra ett
SMS-utskick till de kunder som finns inbokade på det enskilda passet.

STATISTIK

Allt som händer i BokaTräning sparas och sammanställs. Statistiken hjälper dig att planera din verksamhet.

WEBBPLATS MED SMART UPPDATERING

InternetForm är en webbyrå och vi hjälper dig gärna med din externa webbplats. Då kan information skickas mellan BokaTräning och din webbplats vilket innebär att när du ändrar något i BokaTräning så uppdateras er info i alla kanaler. Fiffigt va?

Använder du WordPress? Prata med oss om widgets för dagens pass, nyheter, träningsformer, instruktörspresentationer etc.

KAN HANTERAS AV ER ALLA, SAMTIDIGT!

Nu kan både receptionen och era tränare använda bokningssystemet samtidigt fast på olika platser. Eftersom BokaTräning är en molntjänst kan det nås från alla Internetuppkopplade datorer, både hemma och på jobbet. Ni har alltid tillgång till aktuell information.

VAR TILLGÄNGLIG UNDER LEDIGA DAGAR

Nu spelar det ingen roll om du för tillfället är ledig och har telefonen avstängd, dina kunder kan boka träningspass hos dig ändå.

KOMBINERA TELEFON- OCH INTERNETBOKNING

Du har fullständig kontroll över internetbokningen och kan hjälpa dina kunder att boka/avboka pass i ditt administrationssystem, t ex om kunden ringer eller besöker er.

Svensk InternetForm AB